Prognoza meteo pentru 2 ianuarie

Embed:

La Noapte vom avea parte de un cer variabil fără precipitaţii esenţiale. Temperatura aerului va atinge valori de până la Minus 7 grade la Bălţi, şi cu un grad mai puţin la Soroca. O minimă de Minus 4 grade se va înregistra la Briceni, Orhei, Chişinău şi Tiraspol. În timp ce în oraşele din sudul ţării termometrele vor indica Minus 2 grade.

Mâine vremea va fi determinată de influenţa unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi variabil şi nu se prevăd precipitaţii. Dimineaţa local vor fi condiţii de ceaţă slabă, pe unele sectoare de drumuri se va semnala polei. Vântul va sufla din sud-vest slab la moderat.

În nord termometrele vor indica 1 grad la Briceni, 2 la Bălţi. Câte 3 grade la Soroca şi Orhei şi doar cu un grad mai mult la Dubăsari dar şi în Capitală. Ceva mai cald va fi la Tiraspol, Leova şi Comrat, 5 grade Celsius. Iar cei de la Cahul vor avea parte de 6 grade Celsius.

În următoarele zile vom avea parte doar de valori pozitive pe timp de zi, şi negative pe timp de noapte. Săptămâna începe cu temperaturi de până la 5 grade. Marţi se încălzeşte până la 8 grade Celsius, iar miercuri şi joi termometrele vor indica 7 grade, joi însă cerul va fi mai mult noros. Ziua de vineri ne aduce lapoviţă şi 4 grade la amiază.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu