Prognoza meteo pentru 1 noiembrie

Embed:

În această noapte vreme se încălzeşte în ţară. Temperaturile încep cu 3 grade în nord şi vor atinge valori de 5 – 6 grade în centrul ţării, şi chiar 8 grade vor fi în sud, la Cahul şi Comrat.

Mâine ne bucurăm de încă o zi frumoasă de toamnă, cu soare şi maxime termice generoase, poate chiar prea generoase pentru prima zi a lunii noiembrie. 10 grade vor fi la Briceni şi Soroca, 11 la Bălţi. Cu un grad mai mult va fi la Orhei, câte 14 grade vor indica termometrele la Dubăsari şi la Tiraspol, iar în sud, mercurul din termometre va urca până la 15 grade Celsius.

În capitală, noaptea în termometre vom avea 6 grade, iar ziua cerul av fi variabil, soarele va străluci din plin, şi vor fi 14 grade Celsius.

Săptămâna următoare se anunţă a fi una cu adevărat frumoasă…, şi caldă. Dacă mâine vor fi 14 grade în capitală, atunci de marţi maxima termică va atinge valoarea de 16 grade Celsius. Şi noaptea va fi destul de cald pentru perioada în care ne aflăm. Între 6 şi 10 grade vom avea în termometre pe timp de noapte.

Şi în România mâine vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă. Dar va ploua în estul şi sudul ţării. La Iaşi, Galaţi şi Constanţa, unde vor fi între 13 şi 15 grade, şi la Bucureşti şi Craiova, unde vor fi 12, respectiv 10 grade în termometre la amiază. Din nou cel mai cald va fi în vest la Timişoara, 17 grade, şi doar cu un grad mai puţin va fi la Oradea.

Şi în Europa vreamea va fi frumoasă, mai plouă doar la Roma, unde vor fi prezente şi descărcările electrice. Acolo însă se va înregistra cea mai mare temperatură, de 23 de grade Celsius. Următorul oraş în topul temperaturilor este Istanbul-ul, unde vor fi 19 grade, în condiţiile unui cer variabil. 16 grade vor fi la amiază la Praga, iar la Londra şi Paris, 12 şi respectiv 15 grade vor indica termometrele.

Lasă un comentariu