PROGNOZA METEO 8 MARTIE 2019: Cu va fi vremea, astăzi, de 8 Martie

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca se vor înregistra 15 grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 17 grade Celsius, iar la Tiraspol vor fi 18.

La Leova şi Comrat meteorologii au prognozat 19 grade. La Cahul sunt anunţate 20 grade Celsius.

În Capitală, astăzi în centrul ţării vor fi 18 grade Celsius şi până la 20 de grade în sud. În următoarele zile, va ploua slab şi se aşteaptă valori de până la 17 grade pe timp de zi, iar noaptea, temperaturile vor coborî până la două grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid sunt prognozate 16 grade, iar la Paris, 12. La Londra, va ploua, iar mercurul din termometre va indica 10 grade. La Berlin va fi cu unul mai puţin.

În capitala Italiei se vor înregistra maxime de 18 de grade. La Viena va ploua slab şi vor fi 15 grade, iar la Praga sunt anunţate 12.

În capitala Poloniei meteorologii prognozează 14 grade, iar la Budapesta nu va fi mai cald de 16 grade. La Belgrad şi Bucureşti se aşteaptă 22 de grade. La Atena sunt aşteptate 20, iar la Ankara 14 grade Celsius. La Kiev şi Moscova va ploua, iar termometrele vor indica 14, respectiv, 3 grade.

Pe aceeaşi temă