PROGNOZA METEO 6 februarie 2019: Cerul va fi noros în toată țara, iar izolat va fi ceaţă slabă

Embed:

Astăzi, cerul va fi noros în toată țara, iar izolat va fi ceaţă slabă. La Briceni și Soroca meteorologii au prognozat un grad Celsius, iar la Bălți şi Orhei se aşteaptă două grade Celsius.

La Tiraspol sunt anunţate patru grade, iar la Leova cinci grade Celsius. La Comrat și Cahul maxima va fi de şase grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se aşteaptă patru grade Celsius. În următoarele zile vremea, pe timp de zi, va fi de până la cinci grade, însă pe timp de noapte vom avea până la minus trei grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, vremea va fi instabilă. La Madrid şi Roma se aşteaptă câte 16 grade, iar la Paris şi Londra sunt prognozate 11 grade Celsius.

La Berlin meteorologii au anunţat şase grade, în timp ce la Viena vor fi patru grade Celsius.

La Praga se anunţă zero grade Celsius. Două grade se vor înregistra în Capitala Poloniei. La Budapesta şi Belgrad termometrele vor indica şase grade, iar la Bucureşti sunt aşteptate patru grade Celsius.

La Atena maxima va fi de 13 grade, iar la Ankara va ploua şi vor fi 11 grade Celsius. La Kiev și Moscova vor fi un grad și, respectiv, minus trei grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu