Profeţia unui preot: Lucruri îngrozitoare care urmează să se întâmple cu omenirea

Părintele Gheronda Iosif Vatopedinul vorbește într-o lucrare a sa despre cum lucrează Diavolul împotriva oamenilor și ce ne așteaptă pe viitor.

"Lucrurile sunt acum într-o stare de deteriorare, condiţie care în momentul de faţă este comună pentru lumea întreagă. Şi ca urmare a acestei condiţii va începe mânia lui Dumnezeu. Am atins limita. Şi acum se va întâmpla ceea ce Dumnezeu, în mila Sa, a îndurat. El acum va pedepsi aspru, datorită dreptăţii sale, pentru că a venit timpul pentru aceasta", a spus preotul.

Totodată, părintele Gheronda Iosif Vatopedinul menţionează faptul că va fi un război şi vom trece prin mari dificultăţi: "Puterea lumii a fost preluată acum de evrei, iar scopul lor este de a anihila Creştinismul. Mânia lui Dumnezeu va face astfel încât toţi duşmanii secreţi care au condus la această stare să se autodistrugă. Mai ales de aceea este trimisă mânia lui Dumnezeu peste noi: pentru a-i distruge, într-un fel sau altul. Dar acest lucru nu trebuie deloc să ne înspăimânte, pentru că trebuie să avem mereu nădejde în Dumnezeu. Pentru că mii şi milioane de martiri, inclusiv Noii Martiri, au suferit exact în acelaşi mod, şi trebuie să fim pregătiţi pentru aceasta şi să nu ne înspăimântăm".

În concluzie, Părintele Gheronda Iosif Vatopedinul declară că trebuie să existe răbdare, rugăciune şi nădejde în pronia Divină, din partea noastră, scrie rtv.net.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu