Profesoara de canto Larisa Șuiga, la 75 de ani. Voci cunoscute din Moldova i-au cântat "La mulți ani"

Embed:

Petrecere surpriză pentru profesoara de canto, care a stat în spatele celor mai cunoscute voci din ţară. Larisa Şuiga a împlinit astăzi 75 de ani, iar cu această ocazie, mai mulţi discipoli de ai săi au venit să o felicite. Printre aceştia au fost interpreții Larisa Busuioc, Adrian Ursu şi Igor Stribiţchi.

Larisa Şuiga este fostă profesoară de la Conservatorul din Chişinău "Ştefan Neaga". Timp de 23 de ani, ea a avut grijă de vocile studenţilor săi, care au ajuns vedete. În semn de recunoştiinţă, aceştia i-au pregătit o surpriză de ziua ei.

"Sunt foarte fericită că ei mi-au organizat o aşa petrecere. Toţi au venit. Mă simt atât de bine, încât am rămas fără cuvinte. Asta şi înseamnă fericire", a spus profesoara.

Primul său elev a fost artistul Adrian Ursu.

"M-a învăţat să ţin cont de ceea ce cânt, să intru în mesajul piesei şi să reuşesc să îl aduc prin mine spectatorilor", a declarat interpretul.

Cei care au trecut prin clasa de canto, spun că au avut multe de învăţat de la fosta solistă de operă.

"Am învăţat de la ea nu numai să cânt frumos dar şi multe lucruri care mi-au făcut bine pe parcursul vieţii. Mi-a fost undeva o prietenă şi o mamă", a spus interpreta Larisa Busuioc.

"Să-i dorim un sincer la mulţi ani pentru că merită, pentru tot cea dăruit, pentru tot ne-a învăţat şi este o profesoară cu literă mare", a precizat solistul Akord, Igor Stribiţchi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu