Producători celebrei vor face un film despre viaţa regelui muzicii pop, Michael Jackson

Embed:

Producătorii celebrei producţii cinematografice "Bohemian Rhapsody" vor face un film despre viaţa regelui muzicii pop, Michael Jackson. Graham King va fi primul cărora familia regretatului artist le va oferi informaţii biografice despre starul american şi care a primit acordul pentru a folosi piese cunoscute semnate de Michael Jackson.

Graham King intenţionează să colaboreze cu scenaristul american John Logan, care a fost nominalizat anterior la Oscar pentru cel mai bun scenariu pentru filmele "Gladiatorul", "Aviatorul" şi Hugo".

Oamenii de artă s-ar putea referi nu doar la succesul fabulos de care s-a bucurat Michael Jackson până în 2009, dar şi la acuzaţiile de pedofilie care l-au montat în centrul unor scandaluri de amploare. Premiera ar putea avea loc în vara anului viitor. Graham King a lansat în 2018 filmul despre biografia lui Freddie Mercury, solistul legendarei formaţii britanice Queen.

Producţia a avut încasări de peste 900 de milioane de dolari. Pelicula i-a adus Oscarul actorului din rolul principal, Rami Malek.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu