Procurorul Adriana Beţişor a confirmat implicarea lui Păduraru în scandalul dintre Filat şi Şor (VIDEO)

Embed:

Procurorul Adriana Beţişor a confirmat faptul că Ion Păduraru, candidatul desemnat de preşedintele ţării la funcţia de premier, este implicat în scandalul dintre fostul premier Vlad Filat şi fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie al Băncii de Economii, Ilan Şor.

Ilan Şor a declarat procurorilor că i-a oferit 500.000 de dolari lui Vlad Filat pentru a favoriza compania Dufremall, în procesul de judecată cu Le Bridge, iar intermediar ar fi fost Ion Păduraru, care era avocatul acestei companii.

O parte din autodenunţul lui Şor:

"Filat, fiind la puşcărie nu a declarat că aceste lucruri spuse de Şor nu sunt corecte. Putem spune că Filat confirmă vina atât a lui şor cât şi a lui Păduraru. Sunt perfecte pentru adresarea la Curtea Constituţională şi mai departe Parlamentul trebuie să ceară explicaţii pentru că aşa ceva nu a fost niciodată", a spus comentatorul politic Ruslan Şevcenko în cadrul emisiunii Publika Report.

"Dacă totuşi numirea lui Păduraru la funcţia de prim-ministru are legătură cu procesul lui Vlad Filat? Nu ştiu cei pe masa Procuraturii dar evident că există o legătură, poate a fost martor sau figurează în dosar. Nu ştiu ce îl paşte, dar dacă judecătorul dovedeşte că a fost intermediar, că a făcut presiuni sau trafic de influenţă atunci domnul Păduraru va fi vinovat", a adăugat jurnalistul Victor Nichituş.

Citeşte mai multe detalii: Tot ce trebuie să ştii despre Ion Păduraru: AVEREA pe care o deţine şi SCANDALUL în care a fost implicat

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu