Procurorii vor PEDEPSE MAI DURE pentru şase inculpaţi învinuiţi de TENTATIVĂ DE OMOR asupra liderului PDM, Vlad Plahotniuc

Embed:

Procurorii vor cere pedeapsă mai dură pentru şase inculpaţi în cazul tentativei de omor a politicianului Vlad Plahotniuc. Astăzi se vor încheia dezbaterile judiciare, iar în curând va fi pronunţată sentinţa.

În total, şapte indivizi, învinuiţi de tentativă de omor asupra liderului PDM, Vlad Plahotniuc, au ajuns pe banca acuzaţilor la sfârşitul lunii octombrie. Iurie Parhomenco, unul dintre inculpaţi a fost condamnat la cinci ani şi patru luni de puşcărie. Acesta şi-a primit mai devreme pedeapsa pentru că şi-a recunoscut vina în totalitate.

Ancheta a stabilit că suspecţii au acţionat la comanda autorității criminale Grigore Caramalac, alias Bulgaru, bănuit în acelaşi dosar şi dat în căutare internaţională.

Toţi sunt acuzaţi de pregătirea omorului la comandă, păstrare ilegală de arme şi muniţii, intrarea şi aflarea ilegală în ţara noastră, dar şi trecerea clandestină a frontierei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu