Procurorii cer arest pentru deputatele Marina Tauber şi Reghina Apostolova

Embed:

Procurorii cer 30 de zile de arest pentru deputatul Marina Tauber. În această dimineaţă oamenii legii au depus un demers la judecătoria Chişinău, sectorul Ciocana. Aceasta este cercetată penal pentru că ar fi fost implicată în frauda bancară. Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către ofiţerul de presă al procuraturii anticorupţie. 

Totodată, oamenii legii au depus un demers şi în privinţa Reghinei Apostolova. Procurorul Mariana Botezatu, cea care instrumentează cazul solicită 30 de zile de arest la domiciliu pe numele deputatei.

Procuratura generală consideră necesară aplicarea arestului pe motiv că există temeiuri de eschivare, dar şi pentru că ar putea face acţiuni ce vor perturba ancheta

Amintim că cei doi deputaţi din partea Partidului "Şor" sunt cercetaţi penal pentru că ar fi fost implicaţi în frauda bancară. Imunitatea le-a fost ridicată cu voturile a 56 de deputaţi, la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu.

După reţinere, Reghina Apostolova a fost internată la spital în stare gravă. Medicii spun că aceasta ar fi suferit un accident vascular cerebral. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu