Procurorii RESPING acuzațiile lansate de Andrei Năstase cu privire la pretinse acte de corupție

Procuratura Anticorupție respinge toate acuzațiile lansate de către Andrei Năstase cu privire la comiterea actelor de corupție de către persoane publice, inclusiv de procurori din cadrul PA. Această după ce astăzi, ministrul de Interne a scris pe facebook сă сere "Procuraturii Generale să initieze demersurile legale vizând spălarea de miliarde și corupția la nivel înalt, în cazul unor judecători și procurori implicați în activități ilicite conform unor investigații jurnalistice ajunse în atentia MAI".

Astfel, Procuratura Anticorupție a răspuns tuturor acuzațiilor și este interesată de desfășurarea unei anchete interne, în care să ofere toate explicațiile referitoare la acuzațiile aduse de Andrei Năstase.

"Procuratura Anticorupție respinge acuzațiile, lansate în spațiul public, astăzi, de către ministrul afacerilor interne cu privire la pretinse acte de corupție, comise de către persoane publice, inclusiv procurori din cadrul PA. De asemenea, Procuratura Anticorupție este interesată să se desfășoare, în mod urgent, o anchetă internă, în cadrul căreia va putea oferi toate explicațiile necesare în vederea infirmării acuzațiilor aduse", se arată în declarația emisă de Procuratura Anticorupție.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu