Procurorii oferă detalii despre cercetarea lui Vladimir Novosadiuk: Jurnalistul NU a fost reţinut

(UPDATE 14:22) Potrivit unui comunicat emis de Procuratura Generală, astăzi, continuă perchezițiile demarate luni de către Procuratura Anticorupție de comun cu CNA, în 21 din domiciliile și birourile mai multor persoane implicate în aceiași cauză penală în care figurează deputații Reghina Apostolova și Marina Tauber. Perchezițiile au fost efectuate inclusiv la domiciliul directorului Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc.

"La această etapă, au loc acțiuni de generalizare a informației privind obiectele depistate și ridicate din locațiile perchiziționate. Procuratura menționează că nu au fost reținute alte persoane decât Reghina Apostolova și Marina Tauber, cărora le-a fost ridicată imunitatea la solicitarea Procurorului General interimar", se menţionează în comunicatul emis de PG.
 

Procurorii au efectuat percheziţii la domiciliul şefului Sputnik-Moldova, Vladimir Novosadiuk. Informaţiile au fost confirmate de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Emil Gaitur. 

Novosadiuc a fost percheziționat în dosarul fraudei bancare "Este o continuare a acțiunilor procesuale în dosarul fraudei bancare. Este în contextul solicitării de ieri de ridicare a imunității celor doi deputaţi", a declarat Gaitur. 

Totodată, Emil Gaitur a precizat că Vladimir Novosadiuk nu a fost reţinut. 

PUBLIKA.MD aminteşte că astăzi, în presă au apărut informaţii, precum că Vladimir Novosadiuk a fost reţinut. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu