Procurorii cer DETENŢIE PE VIAŢĂ pentru doi dintre inculpaţii în cazul METRO

Embed:

Procurorii cer detenţie pe viaţă pentru doi dintre cei patru inculpaţi în cazul atacului sângeros de acum doi ani asupra unui grup de încasatori, în urma căruia a fost omorât şoferul.

Iar pentru alţi doi inculpaţi cer pedepse de 18 şi 23 de ani de închisoare

"Pentru doi inculpaţi am cerut detenţiune pe viaţă.  Pentru doi pedespse între 18 şi 23 de ani ani închisoare cu executare pedepse în penitenciar de tip închis", a declarat procurorul, Anatolie Pitel. 

Avocatul inculpaţilor consideră că cererea procurorilor este exagerată, în timp ce acuzaţii se declară nevinovaţi. La şedinţa de judecată au participat şi mama şi soţia bărbatului omorât acum doi ani.

Soţia încasatorului a spus că timpul trece, dar nu şi durerea. De asemenea, în sală au fost prezenţi şi reprezentanţi ai băncii care au cerut despăgubiri de peste trei milioane de lei.

Acum doi ani, mai mulți indivizi mascaţi și cu veste antiglonț au atacat o maşină de încasatori în parcarea unui centru comercial din Capitală.

Hoții au tras dintr-o armă automată, după care au furat peste un milion și jumătate de lei. Șoferul a murit pe loc, iar încasatorii au fost răniți. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu