Procuratura Generală refuză să comunice orice detalii cu referire la cazul lui Armaşu

Embed:

Ancheta pe numele şefului Poliţiei Rutiere, Sergiu Armaşu, a fost pornită de Procuratura Generală. Informaţia a fost confirmată, în această dimineaţă, de către preşedintele Judecătoriei Centru, Ion Ţurcan.  Acesta a declarat, pentru Publika TV, că instanţa a autorizat percheziţii în cabinetul lui Sergiu Armaşu.

"Într-adevăr a  fost înaintat un demers din partea Procuraturii Generale, deoarece se află în raza de activitate a Judecătoriei Centru, şi au fost autorizate acţiunile respective, inclusiv şi percheziţia în biroul domnului Armaşu. A fost dispusă urmărirea penală la demersul procurorilor din Procuratura Generală. La acel moment, colegul meu, care este judecător de instrucţie se afla în concediu, astfel eu fiind unicul judecător de instrucţie care la acel momet activa la judecătorie", a precizat Ion Ţurcan.

Reprezentanţii Procuraturii Generale refuză să comunice orice detalii cu referire la acest caz. Sergiu Armaşu spune că dosarul a fost deschis pe o presupusă intimidare, însă nici el nu a oferit detalii pe cine ar fi intimidat şi în ce mod.

Deşi şeful Direcţiei Poliţie Rutieră afirmă că dosarul penal a fost înaintat de Procuratura Generală, reprezentanţii instituţiei respective nu au confirmat şi nici nu au infirmat acest lucru.

Numele şefului Direcţiei Poliţie Rutieră a Ministerului de Interne, Sergiu Armaşu, figurează într-un dosar penal, deschis pe faptul presupusei intimidări a unor angajaţi ai Poliţiei Rutiere. Recent, în biroul lui Armaşu au fost efectuate percheziţii.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu