Procuratura Generală confirmă documentul privind ancheta penală deschisă în Germania pe numele lui Victor și Viorel Ţopa

Procuratura Generală confirmă documentul privind ancheta penală deschisă în Germania pe numele lui Victor și Viorel Țopa, finanțatorii platformei DA. Cel puțin așa reiese din declarația lui Eduard Harunjen, șef-interimar al PG, pentru Today.MD. 

Citeşte şi: Procurorii germani au pornit un DOSAR PENAL pe numele lui Victor și Viorel Țopa (DOC) 

Astfel, Eduard Harunjen a confirmat că este la curent cu această anchetă a germanilor, dar a declarat că nu poate oferi detalii. 

„Nu suntem în măsură să oferim la aceasta etapă detalii despre acest subiect. Am primit pe canalul oficial uzual informația în legătură cu această anchetă, dar la moment nu putem oferi mai multe informații”, a conchis Harunjen. 

Citeşte şi: Presa din Germania: Victor Țopa a câștigat primul său milion din trafic cu arme, narcotice și diamante 

Reamintim că, potrivit unei scrisori oficiale expediate către autoritățile Republicii Moldova, Procuratura Germaniei anunţă că a inițiat procesul de anchetă penală preliminară în privința cetățenilor moldoveni Victor și Viorel Țopa.

De menționat că scrisoarea a fost expediată nu cu un an în urmă așa cum susțin Victor și Viorel Țopa, Andrei Năstase, dar a fost expediată în luna iulie a anului curent.

Citeşte şi: DOSAR PENAL, în Germania, pe numele lui Viorel Țopa. Reacția acestuia 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu