"Procuratura ar putea monta filme mult mai interesante decât cel despre 7 aprilie, apărut recent"

"Procuratura nu se ocupă cu montarea filmelor, ci cu instrumentarea cauzelor penale. Dacă Procuratura ar avea sarcina de a realiza filme, vă asigur că acestea ar fi mult mai interesante decât cel care a apărut recent. Asta pentru că Procuratura are mai multe dovezi legate de evenimentele din 7 aprilie 2009".

Aşa a comentat viceprocurorul general, Andrei Pîntea, acuzaţiile comunistului Mark Tkaciuk, potrivit căruia, PG ar fi realizat filmul legat de evenimentele din 7 aprilie 2009, postat recent pe Internet. Declaraţiile au fost făcute pentru "Moldpres".

De asemenea, Tkaciuk a mai declarat că Procuratura Generală, Ministerul de Interne şi Serviciul de Informaţii şi Securitate ar fi confirmat că au participat la realizarea acestui film, prin faptul că au recunoscut că anumite date înregistratrea video sunt adevărate.

Pe 7 aprilie, exact la trei ani de la tragicele evenimente, pe internet a fost postat un film despre presupuşii organizatori ai vandalizărilor. Autorii acestei înregistrări sunt, deocamdată, necunoscuţi, iar Procuratura Generală nu exclude faptul că ar fi avut loc o scurgere de informaţii, din moment ce în film sunt prezentate anumite date secrete ce fac parte dintr-un dosar penal aflat pe rol.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu