Procesul El Chapo: Actorul care înterpretează rolul traficantului în serialul "Narcos", PREZENT la şedinţa de judecată de la New York

Embed:

Alejandro Edda, actorul mexican care îl interpretează pe "El Chapo" în serialul "Narcos", a fost prezent la procesul traficantului de droguri care a avut loc luni, la New York. Artistul mexican a spus că a vrut astfel să-și studieze mai bine personajul.

Actorul, care îl joacă pe Joaquin Guzman zis și "El Chapo" în serialul "Narcos", difuzat de Netflix, a fost prezentat de un jurnalist avocatului narcotraficantului.  Alejandro Edda l-a cunoscut și pe adevăratul "El Chapo", la sosirea sa la Tribunalul federal din Brooklyn, unde are loc procesul, relatează agenția AFP.

"În calitate de actor, scopul meu este de a da veridicitate personajului", le-a declarat Alejandro Edda jurnaliştilor.

"Am venit să studiez un bărbat care, într-o anumită măsură, este un mit, o legendă", a precizat actorul mexican.

Edda a mărturisit că are „sentimente contradictorii” față de „El Chapo”, în vârstă de 61 de ani, şi de procesul său.

"Ca actor, studiez o fiinţă umană. Observ felul de a fi, privirea, cum îşi atinge faţa. Omeneşte, este puternic, trist, se simte toată forţa Statelor Unite contra unei singure persoane", a precizat actorul

"Ca mexican, acest domn trebuie să plătească pentru crimele sale. Sunt mulţi oameni, mii, care au murit din cauza traficului de narcotice", a adăugat Edda.

Joaquin Guzman, poreclit El Chapo, este acuzat că ar fi unul dintre liderii cartelului de droguri Sinaloa, care a exportat peste 155 tone de cocaină în Statele Unite, în perioada 1989 și 2014.

Dacă va fi condamnat, traficantul mexican riscă închisoarea pe viață, la finalul acestui proces care a început în noiembrie și s-ar putea termina săptămâna viitoare. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu