Problemele cu care se confruntă educatoarele de la grădiniţa nr. 225, în atenţia democratului Nae-Simion Pleşca

Embed:

Salarii mai mari şi condiţii de muncă mai bune au cerut educatoarele grădiniţei numărul 225 din sectorul Ciocana al Capitalei, în cadrul unei întruniri cu deputatul democrat Nae-Simion Pleşca. Legislatorul le-a promis că problemele cu care se confruntă vor ajunge neapărat pe masa responsabililor.

"Trotuarele necesită o reparaţie, o schimbare a betonului acesta. Este frumoasă, este bine dotată grădiniţa, dar ar necesita o o încălzire termică a pereţilor", a spus directoarea grădiniţei nr. 225, Ala Vasilache.

Pe lângă lacunele din sistemul educaţional, angajatele grădiniţei au semnalat o serie de probleme de ordin intern.

"Doresc şi dumneavoastră să generalizaţi toate problemele, noi o să le preluăm, şi o să încep o discuţie cu doamna primar interimar Silvia Radu", a spus deputatul PDM, Nae-Simion Pleşca.

Participanţii au convenit să organizeze o şedinţă comună cu autorităţile locale, la care vor lua parte toţi angajaţii grădiniţelor din sectorul Ciocana.

"Am marea speranţă că în urma discuţiei pe care am întreţinut-o astăzi, vom avea şi acele rezultate mult dorite", a spus directoarea grădiniţei nr. 225, Ala Vasilache.

Deputatul democrat Nae-Simion Pleşca s-a întâlnit şi cu angajaţii Centrului Naţional de Verificare şi Certificare a produselor vegetale şi solului. Instituţia se ocupă de controlul calităţii produselor alimentare care ajung pe rafturile magazinelor din ţara noastră.

În cadrul întrunirii, angajaţii centrului i-au cerut deputatului democrat să vină cu o iniţiativă de modificare a legislaţiei din domeniul alimentar. Discuţia a fost utilă pentru cei prezenţi.

"Ieşirea în teritoriu este de fapt aduce pentru mine cea mai mare satisfacţie fiindcă am o rară posibilitate să discut cu lumea, să aud ce spun oamenii", a declarat democratul Nae-Simion Pleşca.

Deputatul democrat Nae-Simion Pleşca organizează de câteva ori pe săptămână întruniri cu cetăţenii pentru a le afla problemele şi a contribui la soluţionarea acestora.

Pe aceeaşi temă