Probleme pentru Neymar. Starul clubului Paris Saint Germain, acuzat de viol

Probleme pentru Neymar. Starul clubului Paris Saint Germain a fost acuzat de viol de o tânără a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Presa braziliană susține că plângerea a fost depusă pe 31 mai, în orașul Santa Amaro din Brazilia.

Aceasta a reclamat faptul că violul ar fi avut loc pe data de 15 mai. Tânăra a declarat că l-a cunoscut pe Neymar pe una din rețelele de socializare, apoi s-a deplasat în Franța pentru a-l cunoaște pe unul din cei mai scumpi fotbaliști ai Planetei.

Brazilianca a fost cazată la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. Pe 15 mai, în jurul orei 20:00, jucătorul lui PSG ar fi ajuns sub influenţa alcoolului la hotel, după care ar fi devenit violent , agresând-o sexual. Internaţionalul brazilian a negat acuzațiile printr-un comunicat, pe site-ul său oficial.

"Sunt acuzat de viol. Un cuvânt dur, o faptă foarte gravă. A fost o capcană și am căzut în ea. Este trist să văd că lumea este așa. Oamenii care mă cunosc îmi știu comportamentul și sunt conștienți de faptul că nu aș fi făcut niciodată un asemenea gest."

Neymar se pregăteşte alături de naţionala Braziliei pentru Copa America. Selecao va disputa prima partidă pe 15 iunie, atunci când va întâlni naționala Boliviei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu