Probleme pentru Naţionala Moldovei înainte de amicalul cu reprezentativa Canadei

Embed:

Naţionala Moldovei se confruntă cu probleme de lot înainte de amicalul cu reprezentativa Canadei, care se va disputa astăzi în Austria. Trei jucători s-au accidentat în meciul precedent cu Arabia Saudită, iar Alexandru Dedov nu va mai ajunge la lot după ce s-a accidentat în finala Cupei Moldovei.

La antrenamentul oficial al selecţionatei Moldovei înainte de meciul amical cu reprezentativei Canadei au participat doar 16 jucători. Fundașul Igor Armaş, mijlocașul Maxim Antoniuc şi atacantul Serghei Alexeev nu au participat la antrenament, deoarece se resimt după accidentările suferite în meciul cu Arabia Saudită.

Participarea lor în partida cu naţionala Canadei este sub semnul întrebării. Tot din cauza unei accidentări nu se va alătura lotului echipei naţionale, Alexandru Dedov, care a suferit o comoţie cerebrală în finala Cupei Moldovei.

"Vom avea de jucat o partidă foarte importantă. Este o echipă foarte bună, chiar şi ultimul rezultat al lor confirmă acest lucru. Canada a jucat un amical cu Bulgaria pe 23 mai şi au obţinut o remiză şi jucătorii sunt plini de optimism", a menţionat selecţionerul Moldovei, Ion Caras.

Meciul Moldova - Canada va începe de la ora 18 şi 30 de minute şi va fi condus de o brigadă de arbitri din Austria cu Oliver Drachta la centru. Cele două reprezentative nu s-au mai întâlnit până acum. În primul amical jucat în această lună, Moldova a învins sâmbătă naţionala Arabiei Saudite cu scorul de 4-0.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu