Probleme pentru ING Bank: Clienţii s-au trezit cu tranzacţiile dublate şi cu conturile pe minus

Clienţii ING au constatat că toate plăţile pe care le-au făcut cu cardul în weekend au fost procesate de două ori de către bancă, scrie digi24.ro.

"O parte dintre clienții ING au putut vedea astăzi tranzacții dublate în extrasul lor de cont. Cauza vine dintr-o eroare operațională, în care unele fișiere de plată decontate astăzi au fost procesate de două ori. Eroarea nu a afectat în niciun fel alte servicii și sisteme ING.

Clienții vor putea vedea sumele restituite în contul lor până la finalul zilei. Ne cerem scuze clienților care au întâmpinat dificultăți în acest sens și le mulțumim pentru înțelegere".

Oamenii s-au trezit astăzi că au mai puţini bani în conturi sau chiar că sunt pe minus. Reprezentanţii băncii nu au oferit, deocamdată, un punct de vedere oficial legat de această problemă, dar vor reveni cu precizări în cursul zilei de astăzi.

Totuşi, pe pagina de Facebook a instituţiei financiare au fost postate mai multe mesaje în care se arată că situaţia este cunoscută şi că tranzacţiile vor fi reglate ulterior, fără a fi dat un termen exact.

"O parte dintre clienții ING pot vedea dublarea unora dintre tranzacțiile realizate în weekend. Situația a fost cauzată de o eroare operațională în care fișierele de tranzacții au fost încărcate de două ori. Lucrăm la remedierea situației și la returnarea sumelor în conturile clienților în cel mai scurt timp posibil", se arată pe Facebook.

Altă cale de comunicare, call center-ul băncii, este blocat în acest moment din cauza numeroaselor apeluri ale clienţilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu