Probleme la Zimbru Chişinău. FMF nu le-a acordat "galben-verzilor" licenţa UEFA pentru sezonul 2019-2020

Problemele la Zimbru Chişinău dau năvală în continuare. Federaţia Moldovenească de Fotbal nu le-a acordat "galben-verzilor" licenţa UEFA pentru sezonul 2019-2020.

Prin urmare, chiar dacă va câştiga Cupa Moldovei, clubul Zimbru nu va putea lua startul în noul sezon al cupelor europene inter-cluburi.

Contactată de Publika TV, conducerea clubului de pe strada Butucului a refuzat categoric să comenteze această stare de fapt.

La rândul său, Mihai Anghel, prim-vice-preşedintele FMF, cunoaşte motivul ce a stat la baza luării deciziei de a nu acorda ”galben-verzilor” licența UEFA, însă nu îl poate divulga fără acordul formaţiei chişinăuiene.

Potrivit prevederilor Regulamentului de Licențiere a FMF, cluburile care nu sunt de acord cu decizia luată, o pot ataca la Organul de Apel al Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal în termen de 5 zile.

Reamintim că, anterior, Zimbru a fost aproape de desfiinţare din cauza problemelor financiare.

Pe de altă parte, Dinamo-Auto Tiraspol şi Zaria Bălţi sunt alte două cluburi care nu au fost licenţiate de FMF.

Zimbru Chişinău are o evoluţie dezastruoasă în actuala ediţie a Diviziei Naţionale de fotbal. Discipolii lui Sorin Colceag au obţinut o singură victorie în cele şapte etape disputate până în prezent.

În cea de-a opta, "galben-verzii" vor juca în deplasare cu Petrocub Hânceşti.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu