Probleme la Juventus Torino! Superstarul Cristiano Ronaldo s-a accidentat și nu va putea juca în următorul meci din Serie A

Probleme la Juventus Torino! Superstarul Cristiano Ronaldo s-a accidentat și nu va putea juca în următorul meci din Serie A, cel cu Atalanta Bergamo.

Andrea Pirlo, antrenorul formației torineze, a anunțat că starul portughez a suferit o accidentare musculară la ultimul meci al "Bătrânei Domne", cel cu Genoa, din urmă cu șase zile. Astfel, Ronaldo nu se va afla în lot la partida cu Atalanta.

"Avem câteva dificultăți. Cristiano nu va fi în lotul pentru această partidă. Nu s-a reușit recuparea, având în continuare probleme la mușchiul flexor. Conform medicilor ar fi prea riscant să joace în următoarea partidă.", a spus antrenorul Juventus, Andrea Pirlo. 

Cristiano Ronaldo a jucat în 37 de partide ale lui Juventus din acest sezon, marcând 32 de goluri.

Juventus va juca în deplasare cu Atalanta. Formația din Torino este pe locul 3, având cu un punct mai mult decât gruparea bergamască, cea care e pe poziția a patra. Cele două formații au nevoie de victorie pentru a-și consolida locul care le asigură participarea în Liga Campionilor în sezonul următor.

Lasă un comentariu