Probleme la echipa Bugeac Comrat. Nu îi mai finanţează nimeni, iar jucătorii nu s-au antrenat de două săptămâni

Embed:

După înfrângerea, 1-3, cu USM Chişinău, antrenorii echipei Bugeac Comrat au dezvăluit adevăratele motive ale eşecului. "Nu ne mai finanţează nimeni, iar singurul sponsor al echipei a devenit viitorul meu nepoţel" - a declarat antrenorul secund Ludmila Vasicova. Şi jucătorii confirmă că sunt probleme: "N-am mai făcut antrenamente de două săptămâini!"

Una dintre cele mai puternice echipe a campionatului de volei, Bugeac Comrat, a rămas fără surse financiare. Deja de două etape antrenorii sunt nevoiţi să scoată bani din familie că Bugeac să-şi continue participarea în campionatul naţional.

"Etapa trecută noi am plătit organizarea meciului din pensia mea şi a soţului, iar pentru meciul de azi, ca să asigurăm hrana pentru echipă, am împrumutat de la fiica noastră banii, care trebuie să nască. Practic, reiese că viitorul nostru nepoţel a devenit sponsorul echipei, în condiţiile în care nu am găsit alţi sponsori în Comrat", a explicat antrenorul secund Bugeac Comrat, Ludmila Vasicova.

"Ultima dată am făcut antrenament două săptămâini în urmă şi din cauza asta s-a văzut că nu ne merge jocul", a adăugat jucător Mihai Todorov.

Clubul Bugeac se află în gestiunea oraşului Comrat. Echipa nu dispune momentan de surse de finanţare pentru că în unitatea terirorială Găgăuzia nu a fost aprobat bugetul local. Chiar şi aşa echipa antrenată de soţii Vasicov ocupă un loc în prima parte a clasamentului şi are şanse să termine campionatul pe locul cinci.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu