Probleme în paradis? Mariajul soţilor Beckham s-ar putea destrăma, după ce David şi-a lansat propria echipă

Presa din Regat susține că Victoria Beckham se simte ”furioasă și geloasă” că soțul ei ”egoist” este plecat de mai multe săptămâni în Statele Unite ale Americii, acolo unde recent a anunţat înfiinţarea echipei Miami Beckham United, care va juca în liga profesionistă nord-americană de fotbal din 2020.

Jurnaliștii englezi sunt convinși că mariajul celor doi traversează o criză pentru că fostul fotbalist este plecat de mai mult timp de acasă, iar distanța își spune cuvântul. Vedeta în vârstă de 43 de ani a declarat într-una din serile trecute, conform surselor din presa engleză, că ”se înfurie din cauză că David a luat această decizie egoistă de a petrece mai puțin timp cu ea și copiii lor”.

De altfel, Victoria are grijă și de copiii rămași în Londra - Romeo, 15 ani, Cruz, 12 ani și Harper, șase ani. Ei merg la școală la Londra, în timp ce Brooklyn Beckham se află la studii în New York. O altă sursă apropiată fostei componente Spice Girls a spus de Victoria că ” este înfuriată, devastată și geloasă. Nu înțelege de ce David trebuie să petreacă atât de mult timp departe de familie. Această distanță va pune o presiune reală asupra lucrurilor din relația lor”.

Nu este prima oară când lucrurile iau o turnură neașteptată. Victoria a fost nemulțumită atunci când David, fotbalist la Manchester United, a ales să semneze pentru Real Madrid. ”Atunci a fost cel mai dificil moment traversat de relația lor. Ea se simțea neîndreptățită ca David să pună cariera pe primul plan”. Cei doi sunt căsătoriți din 1999.

David Beckham are propria sa echipă în Major League Soccer. Fostul "internaţional" englez a anunţat înfiinţarea echipei Miami Beckham United, care va juca în liga profesionistă nord-americană de fotbal din 2020. Beckham îi are ca parteneri în noua afacere pe Marcelo Claure şi impresarul Simon Fuller, cel care a lansat Spice Girls, fosta trupă a soţiei lui Beckham, Victoria.

Fostul fotbalist al lui Manchester United, Real Madrid, Milan şi PSG a primit dreptul în 2007, după transferul la Los Angeles Galaxy, de a crea o franciză la preţ redus (25 de milioane de euro, faţă de 150 de milioane în prezent). Asta ca recompensă din partea americanilor pentru expunerea mediatică avută de MLS după venirea lui David Beckham. Înfiinţarea noii echipe a lui Beckham a avut impact major atât în lumea sportului, cât şi în cea a show-bizului.

Jay-Z, Neymar, Tom Brady, Jennifer Lopez, Will Smith, Alonzo Mourning, Usain Bolt, Wladimir Klitschko şi Serena Williams sunt printre cei care i-au transmis mesaje de felicitare britanicului care a fost al doilea în topul "Balonului de Aur" din 1999.

Lasă un comentariu