Probleme cu prelungirea contractului lui Messi: "Trebuie să avem bun simţ"

Lionel Messi nu şi-a prelungit încă înţelegerea cu Barcelona, una scadentă în 2018, iar, cu toate că ambele părţi au declarat că acest lucru se va finaliza curând, se pare că suma cerută de argentinian i-a pus pe gânduri pe catalani, scrie digisport.ro.

"În această situaţie, trebuie să rămânem calmi şi să avem bun simţ. Barcelona nu poate plăti mai mult de 70% din buget pe salarii. Astfel, trebuie să rezolvăm această problemă Noi ne dorim ca cel mai bun jucător al lumii să rămână la noi", a comentat Oscar Grau, directorul executiv al grupării blaugrana.

Messi câştigă în acest moment 22 de milioane de euro, sumă care evident ar creşte în cazul în care se va prelungi contractul cu Barcelona.

Catalanii sunt speriaţi şi de ofertele pe care le-ar putea primi Messi din partea unor mari cluburi europene. Italienii au anunţat în această săptămână că miliardarii chinezi care au preluat-o pe Inter sunt dispuşi să îi ofere un salariu net de 100 de milioane de euro pe an, în 2018.

Messi a ajuns la Barcelona când avea 13 ani şi a câştigat 29 de trofee, printre care 8 titluri în La Liga şi 4 UEFA Champions League.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu