"Problema mirosului urât am rezolvat-o, să trecem la împărțirea premiilor!" Imaginea care a devenit virală pe internet

Mirosul urât din Capitală care a pus stăpânire în ultimele zile a devenit inspirație și motiv de glumă pentru mai multe persoane.

O ilustrată creată de Art of Alex Buretza a devenit rapid virală pe internet și a primit sute de like-uri. 

Imaginea a fost însoțită de următorul mesaj.

"Problema mirosului urât am rezolvat-o, să trecem la împărțirea premiilor."

PUBLIKA.MD amintește că reprezentanţii Apă Canal Chişinău au declarat că mirosul urât care persistă de o perioadă în Chişinău ar fi rezltatul activităţii defectuase a două fabrici, care nu au staţie de pre epurare şi aruncă ape reziduale şi deşeuri, direct în Bîc. 

Între timp, Agenţia de Mediu a făcut publice primele rezultate ale probelor luate de la staţia de epurare din Chişinău. Acestea sunt îngrijorătoare. De exemplu, nivelul de detergenţi, depăşeşte limita admisibilă de aproape 50 de ori, iar cel de azot amoniacal de 43 de ori. Potrivit specialiştilor, aceşti parametri pun în pericol flora şi fauna râului Bîc. În schimb, fosta şefă "Apă Canal", Veronica Herţa spune că, de fapt, problema mirosului urât a reapărut în spaţiul public înainte de campania electorală, pentru că anumite formaţiuni ar avea interese.

Procuratura Generală a anunţat ieri că a deschis două procese penale în cazul mirosului urât din Capitală.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Lasă un comentariu