PROBĂ VIDEO 3: Igor Dodon spune câți bani primea, lunar, din Rusia, pentru PSRM: 600-700 de mii de dolari, până la un milion

Embed:

PROBE VIDEO care ar putea duce la anularea alegerilor parlamentare și scoaterea PSRM în afara legii. Igor Dodon spune că primea, lunar, din Rusia, de la 600-700 de mii de dolari, până la un milion de dolari.

Șeful informal al socialiștilor, Igor Dodon, a confirmat că primea până la un milion de dolari pe lună din Rusia, pentru întreținerea PSRM. Probele se conțin în filmulețul difuzat de Publika.MD.

În convorborea cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, Igor Dodon spune că primea 700 de mii – 1 milion de dolari pe lună de la ruși, dar că de la 1 aprilie finanțarea a fost oprită. Dodon l-a întrebat pe vicepremierul rus Dmitri Kozak, în data de 6 iunie, ce să facă mai departe, având în vedere finanțarea. La rândul său, Kozak i-ar fi i-a promis că va vorbi cu Vlad Plahotniuc, ca să-i dea lui Dodon bani pentru partid. Acesta a reprodus discuția la temă cu Kozak:

În imagini, Igor Dodon îi spune lui Vlad Plahotniuc câți bani primea lunar din Rusia pentru PSRM. 

Dodon: Am datorii față de partid pentru două luni, ce să fac mai departe?
Kozak: Voi veniți la putere, lasă-l pe Vlad (Plahotniuc) să-ți dea (bani).
Dodon: Eu ce, trebuie să-l rog pe Plahotniuc?
Kozak: Nu, o să-i spun eu despre asta.


Vlad Plahotniuc: Auzi, mie să îmi spui, ți-au dat bani pentru PSRM?
Igor Dodon: Da, pentru întreținere. La noi câte 600-700 mii pe lună, până la un milion de dolari.
Vlad Plahotniuc: Nu cred
Igor Dodon: Nu credeți?
Vlad Plahotniuc: Sincer, ne depășește acțiunile noastre personale pentru întreținerea PDM

În continuare, lideru PDM, Vlad Plahotniuc întreabă despre ce sume este vorba, iar Dodon îi spune că de 700-800 de mii de dolari pe lună, dar ar vrea să o majoreze până la 800 de mii – 1 milion pe lună. "Sumele sunt mai mari decât cheltuielile pentru întreținerea PDM", îi răspunde Vlad Plahotniuc.

CITEȘTE ȘI: PROBĂ VIDEO: Igor Dodon a insistat pe federalizarea Republicii Moldova

Amintim că, potrivit legii, finanțarea partidelor din Republica Moldova este interzisă.

CITEȘE ȘI: PROBĂ VIDEO 2: Igor Dodon promite că Rusia va închide dosarele penale pe numele lui Plahotniuc după ce semnează acordul de federalizare a țării

loading...

Lasă un comentariu