PROBA că MESAJELE DENIGRATOARE LA ADRESA PDM sunt repartizate de Partidul DA al mafioţilor Ţopa (FOTO)

Partidul DA al mafioţilor Ţopa, în frunte cu Andrei Năstase, continuă campania murdară de denigrare a Partidului Democrat din Moldova. Dovadă în acest sens sunt pliantele electorale care au fost împărţite în localităţile Cocieri şi Corjova din raionul Dubăsari. 

Locuitorii localităţilor menţionate au expediat la adresa redacţiei PUBLIKA.MD poze cu pliantele distribuite.

Mai mult decât atât, autorităţile din satele din stânga Nistrului, subordonate Chişinăului, susţin că au fost avertizate de KGB-ul de la Tiraspol să nu permită distribuirea materialelor cu caracter promoţional ale candidatului PDM, Marian Lupu

Observatorii politici afirmau în nenumărate rânduri că în spatele Partidului DA al interlopilor fugari Ţopa ar sta şi interesele serviciilor speciale ruse. 

PUBLIKA.MD aminteşte că democraţii au contestat la Comisia Electorală Centrală campania murdară a candidatului partidului "DA", Andrei Năstase, în spatele căruia stau mafioţii Ţopa.

CITEŞTE ŞI: PDM a contestat la CEC CAMPANIA MURDARĂ a candidatului PPDA Andrei Năstase

PDM acuză faptul că reprezentanţii partidului "DA" distribuie pliante denigratoare la adresa democraţilor și a prim-vicepreședintelui PDM Vlad Plahotniuc, cu scopul de a afecta imaginea candidatului Marian Lupu.

Potrivit unui comunicat al PDM, activitatea defăimătoare a fost inclusă în raportul Promo-LEX de observare a alegerilor preşedintelui din 30 octombrie.

De asemenea, în contestație PDM Îl acuză pe Andrei Năstase că a demarat campania electorală cu mult timp înaintea datei de 30 septembrie și că a condus un proces ilegal de colectare de semnături.

Democraţii solicită Comisiei Electorale Centrale să constate încălcările efectuate de către reprezentanţii lui Năstase, să interzică difuzarea pliantelor denigratoare, iar Andrei Năstase să fie sancţionat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu