Proaspăta campioană a Moldovei la futsal! Echipa Classic a primit trofeul şi medaliile de aur

Embed:

Proaspăta campioană a Moldovei la futsal, Classic a primit trofeul şi medaliile de aur după meciul din ultima etapă a campionatului cu Rîmbcom, încheiat la egalitate scor 2-2.

Jucătorii au declanşat fiesta în vestiar după ce au primit trofeul.

Classic şi-a asigurat titlul chiar la debutul în prima ligă valorică. Formaţia care reprezintă Clubul Sportiv Central al Armatei a câștigat campionatul cu o etapă înainte de finalul competiţiei.

"Campionatul a fost interesant. Trei echipe au luptat pentru titlu. Bine că am reuşit să câştigăm meciurile directe cu principalele contracandidate", a spus jucătorul Classic, Nadrei Negara.

"Echipa s-a format practic de la zero. Din Divizia B am ajuns direct în prima ligă. Mi-a plăcut că încă de la începutul campionatului am jucat cu Progress, campioana de anul trecut şi am demonstrat încă de atunci că avem obiectiv câştigarea campionatului", a declarat antrenorul-jucător Classic, Alexandr Derik. 

Conducerea echipei a anunţat că fondul de premiere al echipei pentru titlu câştigat este de 100 de mii de lei.

"Practic suntem unica echipă din campionat cu salariile achitate la timp. S-au oferit premii de Anul Nou şi astăzi la fel vor fi. Toţi jucătorii şi antrenorii vor primi premii băneşti foarte mari, chiar de zeci de mii de lei", a relatat căpitan Classic, Ruslan Ciocoi. 

"În echipă s-au adunat mai mulţi jucători profesionişti cu experienţă mare în futsal,  care în trecut au mai fost campioni cu alte echipe. Mai sunt şi câţiva băieţi tineri de la selecţionată. Astfel s-a reuşit să se formeze un colectiv care să câştige campionatul.""În echipă s-au adunat mai mulţi jucători profesionişti cu experienţă mare în futsal,  care în trecut au mai fost campioni cu alte echipe. Mai sunt şi câţiva băieţi tineri de la selecţionată. Astfel s-a reuşit să se formeze un colectiv care să câştige campionatul", a specificat preşedintele Classic, Andrei Vicolaş. 

Progress Chişinău, campioana din ultimii doi ani, a câştigat medaliile de argint. Formaţia antrenată de Dorin Coceban şi-a asigurat locul doi după ce a învins în ultima etapă gruparea Victoria-Buiucani cu scorul de 12-5.

Atletico Chişinău s-a mulţumit în acest sezon cu medaliile de bronz.

Campioana Moldovei, Classic va reprezenta Moldova în preliminariile Cupei UEFA la futsal.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu