Pro sau contra Zilei Îndrăgostiţilor. Ce spun interpreţii, actorii şi jurnaliştii

Embed:

Febra cadourilor de sfântul Valentin abia a trecut, iar unii moldovenii se pregătesc deja de Dragobete. Care dintre cele două sărbători dedicate iubirii este mai apropiată poporului nostru şi merită să le fie acordată atenţie? Sunt întrebările la care au răspuns invitaţii emisiunii VoxPublika.

Unii artişti au optat pentru Ziua Sfântului Valentin, pe motiv că mulţi oameni rar obişnuiesc să spună cele mai importante cuvinte partenerului său de viaţă.

"Dragostea trebuie să aibă o zi anume, atunci când toată lumea este în această euforie de dragoste, pentru că foarte multă lume îşi spune te iubesc anume în această zi", a menţionat interpreta Olia Tira.

Alţii optează însă pentru Dragobete, sărbătoare mai apropiată poporului nostru. "E o sărbătoare a bunii dispoziţii pentru că pe foarte multă lume a pus stăpânire depresia şi această sărbătoare Dragobetele vine să aducă acest fior de primăvară", a declarat jurnalistul Sergiu Afanasiu.

Totuşi, unii invitaţi afirmă că orice sărbătoare a dragostei este o simplă strategie de marketing, promovată intens de comercianţi. "Dacă cineva nu iubeşte până pe 14 februarie, nu se va întâmpla nici pe 14, la comandă. Cei care se iubesc, el şi ea, indiferent ce cadou vor face unul altuia nu vor avea pretenţii pentru că pentru ei este important dragostea şi restul acele inimioare, floricele, pliculeţe, nu contează", a precizat actorul Ion Grosu.

Şi 65 la sută dintre spectatorii care au participat la televoting s-au arătat convinşi că Moldova nu are nevoie de ziua sfântului Valentin.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu