Prinţul William şi Ducesa Catherine, ECLIPSAŢI de propriii copii. Cum au fost întâmpinaţi în Canada

Prinţul William şi Ducesa Catherine sunt în vizită în Canada împreună cu copiii lor. Deşi primiţi cu entuziasm, moştenitorul tronului britanic şi soţia sa au fost eclipsaţi de propriii copii. Premierul Canadei a vrut neapărat să dea mâna cu prinţul George, dar acesta a considerat că încă nu se cunosc suficient de bine, scrie Digi24.ro.

Ducele de Cambridge şi familia sa au fost aşteptaţi la aeroport de premierul Canadei şi de soţia acestuia. Micul prinţ George şi sora lui Charlotte au furat toate privirile. Fetiţa a stat tot timpul în braţele mamei, iar George nu şi-a dezlipit mâna de tatăl lui.

Ceremonia oficială de primire a avut loc la o oră după sosire, dar copiii nu au mai participat: erau prea obosiţi după călătoria transatlantică.

William şi Catherine au fost întâmpinaţi cu urale, dansuri amerindiene, salve de tun şi onoruri militare.

Ducii de Cambridge au mai fost în Canada, dar niciodată cu cei doi copii. Premierul-gazdă i-a avertizat.

Justin Trudeau, premierul Canadei: "Dacă seamănă cu copiii mei, atunci va fi o provocare să-i urcaţi înapoi în avion după vizita pe frumoasa noastră coastă de vest."

Prinţul William: "Suntem încântaţi că de data aceasta George şi Charlotte se află cu noi în Canada şi îşi încep frumoasa prietenie pe viaţă cu această ţară minunată."

Vizita regală durează o săptămână, timp în care prinţul William şi ducesa Catherine au programate 30 de evenimente, printre care o drumeţie într-un parc natural şi o călătorie cu canoea pe apele de pe teritoriul unui trib de indieni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu