Prinţul William despre mama sa: "Mi-ar fi plăcut să o fi întâlnit pe Catherine şi să-mi fi văzut copiii crescând"

Prinţul William al Marii Britanii a declarat, într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei GQ, că i-ar fi plăcut ca mama lui, prinţesa Diana, să o fi cunoscut pe soţia lui, Catherine Middleton, ducesa de Cambridge, şi îi vadă crescând pe cei doi copii ai lor – prinţul George şi prinţesa Charlotte, scrie News.ro, potrivit Digi24.ro.

Prinţul William a spus că i-ar plăcea să aibă sfatul mamei sale şi că îl întristează faptul că ea nu i-a întâlnit soţia şi copiii şi că ei, la rândul lor, nu o vor cunoaşte pe prinţesa Diana.

"Mi-ar plăcea să am sfatul ei. Mi-ar fi plăcut să o fi întâlnit pe Catherine şi să-mi fi văzut copiii crescând. Mă întristează faptul că nu se va întâmpla acest lucru, iar ei nu o vor cunoaşte niciodată", a spus el.

După 20 de ani de la moartea mamei sale, care se vor împlini pe 31 august, prinţul William a povestit că poate vorbi mai uşor despre ea, mai deschis şi mai onest.

"Mă simt mai bine în privinţa acestui lucru decât m-am simţit pentru o perioadă lungă de timp. Acum pot vorbi despre ea mai deschis, mai onest. Mi-o pot aminti mai bine şi pot vorbi public despre ea mai bine. A durat aproape 20 de ani să ajung la acest nivel. Încă este dificil. Nu seamănă cu durerea provocată de pierderea unei persoane apropiate în cazul altor persoane, pentru că toată lumea ştie ce s-a întâmplat, toată lumea cunoaşte povestea, toată lumea o cunoaşte pe ea. Alte persoane îşi pot ascunde durerea sau pot alege dacă vor să o împărtăşească”, a spus el.

Prinţul William a mai recunoscut că fără stabilitatea din familia sa nu şi-ar putea desfăşura activitatea, adăugând că îşi doreşte să îşi crească cei doi copii într-o lume veselă, stabilă şi sigură - aspect important atât pentru el, cât şi pentru soţia lui.

"Vreau ca George să crească într-un mediu real, nu în spatele zidurilor unui palat. Media face ca acest lucru să fie mai dificil, dar voi lupta pentru ca ei (George şi Charlotte, n.r.) să aibă o viaţă normală", a mai spus el.

Prinţesa Diana, prima soţie a prinţului Charles, a murit la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu