Prinţul William dansează dezbrăcat la o petrecere

Embed:

O serie de imagini inedite cu prinţul William într-o ţinută indecentă au fost publicate de presa online din Marea Britanie. Fotografiile, din vremea studenţiei, îl arată pe prinţ dansând în faţa unei fete, la petrecerea de 21 de ani a unui coleg, informează mediafax.ro.

Un prieten care a participat la acea petrecere a declarat că "William se distra cu adevărat". "Imaginile arată faptul că nu era deloc îngâmfat", a adăugat acesta.

Fotografiile, publicate de revista People online, au fost făcute în decembrie 2002, înainte de a începe relaţia cu logodnica sa Kate Middleton. Acesta apare în imagini îmbrăcat sumar, doar în pantaloni scurţi, înfăşurat în pene şi dansând provocator în faţa unei fete.

Despre perioada studenţiei prinţului William se cunosc foarte puţine lucruri din cauza discreţiei impuse de Casa Regală.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William, pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a aproximativ 1.900 de invitaţi, va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu