Prinţul William, apariţie spectaculoasă pe coperta unei reviste gay (FOTO)

Ducele de la Cambridge a vorbit despre violenţa asupra minorităţilor sexuale într-o revistă de gay din Regatul Unit al Marii Britanii, scrie theguardian.com

Prinţul William a devenit primul membru a familiei roiale care a apărut pe coperta unei reviste de gay.

Moştenitorul tronului a apărut în ediţia de iulie a revistei "Attitude", discutând despre implicările stării mintale privind intimidarea homofobică, bifobică şi transfobică.

Coperta revistei îl prezintă pe William zâmbind, îmbrăcat într-o cămaşă albă cu gulerul desfăcut, cu genericul "Făcând istorie, Prinţul William face cunoştinţă cu Attitude".

Ideea copertei a venit după ce Ducele de Cambridge a invitat revista Attitude să aducă membrii LGBT şi comunitatea lor la Palatul Kensington pentru a asculta experienţa de agresiune și de a discuta despre impactul  implicațiilor lor asupra sănătății mintale.

"Nimeni nu trebuie să fie intimidat pentru orientarea sa sexuală ori alt motiv şi nimeni nu trebuie să tolereze astfel de ură pe care au îndurat-o aceşti tineri în viaţa lor. Tinerii gay, lesbienele şi transsexualii pe care i-am întâlnit prin Attitude sunt cu adevărat curajoşi pentru că au vorbit şi au dat speranţe pentru oamenii care trec prin intimidări şi atacuri acum. Sentimentul lor de putere şi optimism ar trebui să ne încurajeze să ne opunem agresiunii oriunde nu am vedea-o", a spus Prinţul William.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu