Prințul Harry și Meghan Markle se mută în casă nouă. Cât a costat renovarea

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se mute cât de curând într-o casă cu 21 de dormitoare situată pe domeniul Palatului Kensington. Ducii de Sussex vor fi vecini cu prințul William și Kate Middleton, scrie libertatea.ro.

După ce înainte de nuntă și perioada de după ce și-au unit destinele Harry și Meghan au locuit în Nottingham Cottage, o clădire micuță cu doar două dormitoare situată pe domeniul Kensington, cei doi se vor muta într-o locuință mult mai mare și mai adecvată nevoilor lor.

Prințul și fosta actriță se vor bucura de Apartamentul 2 din Kensington Palace, o locuință cu 21 de camere, situată chiar lângă Apartamentul 1, acolo unde locuiesc Kate Middleton, prințul William și cei trei copii ai lor.

Viitoarea casă a ducilor de Sussex a trecut recent printr-o renovare, iar presa britanică a aflat că s-au cheltuit 1,4 milioane de lire sterline pentru acest lucru. Acum locuința este gata și cuplul proaspăt căsătorit este pregătit să se mute.

Imagini din interiorul apartamentului proaspăt renovat nu au fost făcute publice, dar presa britanică se așteaptă ca, la fel ca și locuința ducilor de Cambridge, casa lui Harry și Meghan să fie o combinație între mobilier vechi și valoros și piese moderne și practice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu