Prinţul Harry şi Meghan Markle, în primul lor turneu în Africa de Sud. Cuplul regal a fost întâmpinat cu urale

Embed:

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, se află în primul lor turneu în Africa de Sud împreună cu fiul lor Archie de doar patru luni. Cuplul regal a fost întâmpinat în Cape Town cu urale.

Inevitabil, africanii au stat cu telefoanele conectate pentru a filma plimbările ducilor de Sussex, în timp ce se ţin de mână. La rândul lor, Harry şi Meghan au dansat cu localnicii şi s-au îmbrăţişat cu copii.

S-au oprit apoi la un atelier de lecţii autoapărare, unde se antrenau şi fete africane. Ducii de Sussex au denunţat violenţele împotriva femeilor un lucru sensibil pentru această regiune.

"Sunt aici în calitate de mamă, soţie, femeie - femeie de culoare - şi soră a voastră. Sunt aici cu voi şi pentru voi şi vă mulţumesc că mi-aţi arătat mie şi soţului meu spiritul comunităţii Ubuntu", a menţionat ducesa de Sussex.

"Suntem incredibil de recunoscători pentru faptul că ne oferiţi posibilitatea să vă cunoaştem problemele, cu care vă confruntaţi zilnic în comunităţile voastre", a declarat Prinţul Harry. 

Pe traseul pe care l-au parcurs, Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au întâlnit cu un grup de surferi cu care au dansat.

Cuplul regal s-a îndreptat apoi către Monwabisi Beach. Şi aici au fost întâmpinaţi cu dansuri şi voie bună.

În Monwabisi Beach, ducii de Sussex au vizitat cea mai veche moschee din regiune. La intrare în templu, Meghan Markle şi-a pus un voal alb, iar Prinţul Harry s-a descălţat. Ulterior, au băut ceai cu localnici şi au primit buchete de flori în semn de binecuvântare. Turneul familiei Prinţului Harry în Africa de Sud va dura 10 zile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu