Prinţul Harry şi Lewis Hamilton au inaugurat un muzeu la circuitul britanic Silverstone

Embed:

Prinţul Harry şi campionul mondial de automobilism Formula 1 Lewis Hamilton au inaugurat un muzeu la circuitul britanic Silverstone. Instituţia prezintă maşini şi biciclete cu care s-a concurat la cursele organizate pe acest traseu în ultimii 70 de ani.

"Este o mare onoare să vin de fiecare dată la Silverstone și să fac parte din această moștenire. Urmează cel de-al 14-lea sezon al meu în Formula 1. De-a lungul anului călătoresc prin toată lumea, întrucât în total sunt 21 de etape, desfăşurate în diferite ţări. Totuşi, în opinia mea, nicio cursă nu poate fi comparată cu Marele Premiu găzduit de Silverstone", a afirmat campionul mondial, Formula 1, Lewis Hamilton.

Printre participanţii la eveniment s-a aflat şi fostul pilot de Formula 1 britanicul Damon Hill. Prinţul Harry şi Hamilton s-au întâlnit şi cu actualii piloţi de Formula 1 George Russell şi Alex Albon, dar şi cu mai mulţi elevi.

"Vă mulțumesc pentru că vă aflaţi aici, dar şi pentru efortul depus. Vă mulțumim că ați oferit atât de multe oportunități la nivel de știință, tehnologie, inginerie și matematică pentru tineret. Totodată, ţin să vă mulţumesc pentru contribuţia substanţială în dezvoltarea automobilismului britanic", a comunicat Prinţul Harry.

Lewis Hamilton, componentul echipei Mercedes, va debuta în ediţia din acest an a "Marelui Circ" pe 15 martie, urmând să concureze în Marele Premiu al Australiei.

loading...

Lasă un comentariu