Prințul Harry al Marii Britanii, SUPĂRAT FOC pe jurnalişti: "Fiecare are dreptul la intimitate"

Prințul Harry al Marii Britanii, al patrulea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a criticat "nevoia continuă" a presei să cerceteze amănunțit viața sa privată, menționând că va depune eforturi să protejeze linia care desparte viața sa publică de cea personală, scrie dcnews.ro.

"Fiecare are dreptul la intimitate", a spus prințul Harry, 31 de ani, într-un interviu pentru jurnalistul Andrew Marr de la BBC, adăugând că "din păcate linia dintre viața publică și privată este aproape inexistentă".

"Vom continua să facem tot ce putem pentru a ne asigura că acea linie există", a mai declarat prințul Harry care participă în Statele Unite la o ediție a jocurilor Invictus, dedicate militarilor britanici, americani și aliați răniți în teatrele de operații.

"Viața privată trebuie să rămână privată, și sper ca oamenii să respecte acest lucru", a mai spus prințul Harry, conform DPA.

Harry a fost constant în atenția tabloidelor britanice pentru stilul său de viață petrecăreț, cea mai notabilă dovadă fiind scurgerea în spațiul media a unei înregistrări video din 2012 în care nepotul reginei apare alături de o tânără dezbrăcată într-o cameră de hotel din Las Vegas.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu