Prințul Harry a devenit stilistul soției sale. Fosta actriță își alege ținutele ținând cont și de părerea lui

Meghan Markle a demonstrat în repetate rânduri că are un stil vestimentar „regal”. Fosta actriță își alege ținutele ținând cont și de părerea Prințului Harry, care nu se sfiește să-i ofere sfaturi în această privință.

Ducesa de Sussex a devenit cunoscută publicului datorită serialului „Suits” și a devenit un exemplu de stil. Stiliștii au apreciat stilul ei vestimentar și l-au catalogat drept unul formal și simplu de abordat, dar care îi pune în evidență siluata și feminitatea. Nu a renunțat la el nici după ce a devenit soția unui prinț.

Potrivit unei surse din apropierea Ducilor, citată de Daily Mail, prințul Harry ar fi devenit stilistul neoficial al lui Meghan Markle. Se pare că acesta o ajută să aleagă ce să poarte la evenimentele oficiale. „Meghan îi cere întotdeauna părerea (prințului Harry) și ține cont de ele. Iar el e fericit că se implică (…) O ajută să aleagă ținutele în care aceasta arată cel mai bine mai degrabă decât cele care trebuie să urmeze protocolul regal”, a susținut sursa.

Nu este însă sigur dacă tot Harry este cel care și-a sfătuit soția să poarte ținuta spectaculoasă de la ziua reginei Elisabeta a II-a, cu care a încălcat protocolul regal… din nou. Meghan Markle a ales o rochie cu umerii goi, roz pal, deși ținutele nu trebuie să lase la vedere părți ale corpului, scrie tabu.ro

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu