Prinţul de Monaco: Am toată încrederea că între Monaco şi Moldova se vor lega relaţii de colaborare strânse

Embed:

Prinţul de Monaco Albert al II-lea se află pentru a doua zi în Chişinău.

În cadrul întrevederii de ieri cu preşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, Alteţa sa a declarat că are toată încrederea că între Monaco şi Moldova se vor lega relaţii de colaborare strânse atât diplomatice, cât şi economice. Prinţul a mai spus că investitorii străini pot găsi în Moldova o arenă stabilă de business. 

Liderul Partidului Democrat, care este şi preşedinte al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri, Vlad Plahotniuc, a declarat că Republica Moldova ţine uşile deschise pentru investitorii străini. Şi asta pentru că reformele desfăşurate asigură un mediu economic stabil. 

"Noi am semnat acordul de Asociere cu Uniunea Europeană în 2014, dar, dincolo de ce propune acest acord de asociere noi singuri am început să penetrăm reforme, reforme profunde în toate domeniile din Republica Moldova. Eu am un background în business, aşa că cunosc în profunzime avantajele, dar şi minusurile economiei RM", a declarat Vlad Plahotniuc.

Chiar dacă principalele subiecte de discuţie au fost cele economice şi politice, liderul democrat şi Prinţul de Monaco au vorbit şi despre fotbal, mai exact despre meciul de acum două zile dintre Juventus Torino şi AS Monaco. 

Prinţul a mai mărturisit că simte în Moldova mult dinamism din partea guvernării, dorinţă de a mişca ţara înainte şi de a deveni un partener de încredere pentru investitorii străini.

De asemenea, Alteța sa a apreciat reformele implementate la Chişinău şi are încrederea că oamenii de afaceri din Monaco vor găsi în Moldova un mediu investiţional cu perspective. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu