Prinții William și Harry au doi frați vitregi despre care nu se știe nimic. Cine sunt aceştia

Prinții William și Harry au doi frați vitregi despre care nu se știe nimic. Chiar dacă numele lor ajung destul de des în presă, cel mai probabil nimeni nu știa Prințul William și Prințul Harry au doi frați vritegi rămași în umbră.

Este vorba despre cei doi copii ai Camiliei Parker-Bowles, soția Prințului Charles. Frații vritegi ai Prinților Willian și Harry sunt Tom Parker Bowles, un critic gastronomic respectat, și Laura Lopes, care nu este cunoscută publicului, scrie libertatea.ro.

Laura a ales să ducă o viață liniștită când mama ei s-a căsătorit cu Prințul Charles, astfel nu se știu foarte multe detalii despre ea. Este căsătorită cu un expert contabil, fiul unui baron, și au împreună trei copii. În urmă cu mai mulți ani, ea a fost corespondent pentru revista Tatler și a administrat The Gallery Space din Londra. Ea a mai fondat galeria de artă Eleven, scrie glamour.ro.

La nunta ei au fost prezenții prinții Wiiliam și Harry, iar Laura și una dintre fiicele ei au fost domnișoare de onoare la nunta Prințului William cu Kate Middleton.

Cel mai probabil, Laura va participa și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu