Prinţesa de Monaco ar putea să nu se mai întoarcă din luna de miere AFLĂ DE CE

Embed:

Prinţesa de Monaco, Charlene Wittstock, plecată cu soţul său, prinţul Albert al II-lea, în luna de miere în Africa de Sud, ar putea să nu se mai întoarcă la palatul regal. Potrivit publicaţiei Daily Mail, această decizie ar fi cauzată de dorinţa lui Charlene de a afla dacă Albert ar fi înşelat-o în timpul relaţiei lor, perioadă în care acesta ar fi devenit tatăl a 2 copii nelegitimi.

Cuplul princiar a plecat în luna de miere, ieri, în Africa de Sud, ţara natală a miresei. Charlene ar fi încercat de 3 ori să se refugieze la casa părintească înaintea nunţii care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Prinţesa este extrem de afectată de bârfele potrivit cărora soţul ei, prinţul Albert de Monaco, în vârstă de 53 de ani, ar mai avea alţi 2 copii din flori, pe lângă cei doi pe care i-a recunoscut oficial.

Surse de la palatul regal de la Monaco au declarat că prinţesa doreşte cu orice preţ să afle adevărul dacă Albert a înşelat-o pe parcusrul relaţiei lor. Răspunsul ar putea veni chiar în timpul lunii de miere a celor doi, după ce vor fi efectuate testele ADN. Dacă acest lucru va fi confirmat, Charlene ar putea refuza să se întoarcă la Monaco.

Albert şi Charlene de Monaco s-au cununat religios sâmbătă la Palatul princiar, în cadrul unei ceremonii de o oră şi jumătate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu