PRINŞI ÎN FLAGRANT! Riscă să ajungă după gratii după ce au încercat să transmită droguri deţinuţilor

Şi-au riscat libertatea pentru a le face pe plac infractorilor condamnaţi. Rudele și amicii puşcăriaşilor încearcă în fel şi chip să le transmită "tot de ce ar avea nevoie".

Este și cazul a doi bărbaţi care au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să le transmită deţinuţilor droguri. Acum riscă să ajungă și ei după gratii.

Primul caz a fost înregistrat duminica seara la Penitenciarul nr. 5 din Cahul.

În urma măsurilor speciale de investigație, angajații instituției de detenție au reținut un bărbat în momentul în care acesta încerca să arunce un obiect sferic peste gardul închisorii.

Coletul zburător aşteptat cu nerăbdare de cei de după gratii conținea o substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde, asemănătoare cu marijuana.

O altă încălcare a legii a fost descoperită în aceiași zi la Penitenciarul nr.11 din Bălți.

Potrivit informațiilor furnizate de ofițerul de presă al Departamentului Instituții Penitenciare, angajații închisorii au reţinut un bărbat care intenționa să arunce un obiect peste zidul instituției.

Asupra individului, domiciliat în orașul Bălți, a fost depistat un sul de hârtie învelit într-o pungă, în interiorul căruia se afla o substanţă vegetală mărunţită, asemănătoare cu marijuana, dar și un telefon mobil.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu