Prinși în flagrant în timp ce comercializau DROGURI. Zece presoane din Bălți și Florești au fost reținute (VIDEO)

Embed:

Recent, angajații Inspectoratului de Poliție din Bălți împreună cu cei de la "Fulger" au realizat 12 percheziții pe teritoriile orașelor Bălți și Florești, dar și a satului Vărvăreuca, raionul Florești. 

Acțiunile polițiștilor, au fos efectuate în cadrul unei cauze penale, iar în urma acestora, polițiștii au reținut 10 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani.

Două dintre acestea au fost reținute în flagrant, în timpul comercializării substanțelor narcotice.

Oamenii legii au perchiziționat domiciliile, subsolurile, automobilele, sediile și oficiile suspecților, iar în timpul cercetărilor, polițiștii au ridicat două arme cu țeavă lisă fără acte, două pistoale pneumatice, o grenadă, aproximativ 2 kg de substață vegetală uscată cu miros specific de marijuana, 37 tufe verzi de cânepă, 56 825 lei, 50 000 ruble rusești, 1500 grivne, pașapoarte și buletine ale persoanelor terțe, telefoane mobile, precum și cartele SIM cu care bănuiții comunicau atât între ei, cât și cu alte persoane, despre comercializarea substanțelor narcotice.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că suspecții comercializau substanța interzisă în magazinul alimentar pe care îl dețineau în satul Vărvăreuca, în sala sportivă pe care o administrau, la domicilii precum și în alte locuri publice.

La moment, 4 bărbați și 2 femei sunt arestați pe un termen de 30 de zile, iar alți 4 bărbați sunt cercetați în stare de libertate.

Dacă vor fi găsite vinovați, suspecții riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu