Prinsă în stare de ebrietate narcotică, cu droguri la ea și fără permis de conducere. Ce riscă şoferiţa

Embed:

În stare de ebrietate narcotică, cu droguri la ea și fără permis de conducere. Şoferiţa în vârstă de 23 de ani a fost prinsă aseară, în jurul preo 23, pe strada Mitropolit Dosoftei. 

Potrivit poliţiei de patrulare, tânăra conducea un automobil de marcă Peugeot, ce se deplasa neregulamentar.

Mașina a fost stopată pentru verificări, iar în timpul discuției cu inspectorii, tânăra avea un comportament neadecvat și semne vizibile ale stării de ebrietate narcotică.

În momentul prezentării actelor, din poșeta acesteia a căzut un pachețel suspect cu o substanță de culoare cafenie, pe care tot ea a recunoscut că urma să-l transmită altei persoane. După mai multe verificări, s-a stabilit că tânăra nici măcar nu deține permis de conducere.

Pentru a scăpa de pedeapsă, şoferiţa a încercat să mituiască poliţiştii, aruncând bancnotele în mașina de patrulare.

Femeia a fost condusă la Dispensarul Republican de Narcologie. Supusă testării, în organismul femeii a fost confirmată prezența drogurilor.

În acest weekend, poliţiştii de patrulare au mai reţinut un şofer, care se afla în ebrietate narcotică. 

Pentru fapta lor, cei doi şoferi riscă o amendă de până la 250.000 de lei sau până la cinci ani de pușcărie. Totodată, aceștia vor rămâne fără permise de conducere, până la pronunțarea hotărârii judecătorești.

Doar în acest weekend, angajații Inspectoratul Național de Patrulare au depistat peste 2.000 de încălcări în trafic. 46 dintre şoferii traşi pee dreapta s-au dovedit a fi băuţi, peste 800 conduceau cu viteză excesivă, iar aproape 200 nu au respectat semnele de circulaţie rutieră. În total, timp de două zile s-au produs 19 accidente rutiere, soldate cu 20 de persoane traumatizate și 5 decedate.

 

loading...

Lasă un comentariu