Prins pe urme fierbinţi. Un bărbat din Ialoveni, reținut de către oamenii legii pentru furtul a patru roți

Embed:

Prins pe urme fierbinţi. Un bărbat de 29 de ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut de către oamenii legii pentru sustragerea a patru roți.

Polițiştii au fost alertați în data de 22 noiembrie de către proprietarul automobilului, care a comunicat că i-au fost furate roţile. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Astfel la locul faptei forțele de ordine au stabilit că făptașul, prin deteriorarea lacătului a pătruns în automobil de unde a sustras roțile, căuzând proprietarului un prejudiciu în sumă de 11.000 lei.

Individul a fost identificat și reținut de către poliţişti, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Bărbatul și-a recunoscut vinovăția comunicând că a sustras roțile cu scop de le vinde și a obține un profit.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Pentru fapta săvârşită, individul riscă o amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

loading...

Lasă un comentariu