PRINS ÎN FLAGRANT! Un bărbat a JEFUIT un magazin de produse cosmetice și detergenți din Capitală

Un bărbat de 35 ani a fost reţinut în flagrant de oamenii legii, imediat după ce a jefuit un magazin de produse cosmetice şi detergenţi din sectorul Botanica al Capitalei.

Potrivit Poliţiei, bănuitul a dat buzna în magazin şi ar fi ameninţat vânzătoarea cu un cuţit. Întreaga scenă a fost suprinsă de o cameră de supraveghere video.

Din imaginile filmate se vede cum bărbatul, având ceva în mână, o ameninţă pe vânzătoare şi-i cere să-i dea banii. Speriată, femeia de 30 de ani a deschis casa de marcat şi i-a dat atacatorului tot ce era acolo.

Imediat după ce a pus mâna pe pradă, hoţul a luat-o la fugă.

Nu a ajuns prea departe! Un echipaj mobil 902 l-a reţinut în scurt timp şi l-a adus la sediul Inspectoratului de Poliţie Botanica pentru audieri.

Văzând că nu are nicio şansă să scape basma curată, tâlharul, originar din Capitală, şi-a recunoscut vina şi a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

În timpul interogării, hoţul a recunoscut că nu este la prima abatere de la lege.

În acest context, ofiţerii de investigaţii examinează posibila implicare a recidivistului în alte cazuri similare.

Bărbatul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru tâlhărie. Conform legislaţiei penale în vigoare el riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la cinci până la opt ani.

Mai multe detalii aflați în reportajul emisiunii Unitatea de gardă de la Canalul 3.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu