Principiul "democratic" al Alianței lui Kozac ACUM-PSRM: "Ai lucrat pe timpurile lui Plahotniuc? AFARĂ!"

Alianța Kozak ACUM-PSRM nu are altă ocupație, decât să demită din funcții toți membrii PDM, indiferent de profesionalismul acestora. Despre aceasta a scris Şefa Serviciului de îngrijire socială la domiciliu din Ialoveni, Ana Codreanu, pe Facebook. 

Simpatizanții alianței SANDU-DODON au protestat în această dimineață în fața Consiliului raional Ialoveni, cerând demisia președintelui raionului și a consilierilor raionali din partea PDM. Ana Codreanu spune că membrii blocului au acuzații nefondate, iar "Învinuirile aduse la adresa domnului Ghenadie Sajin sunt standarde pentru timpurile noastre „revoluționare”: a fost, cică, unul dintre cei mai apropiați oameni de încredere a lui Plahotniuc. Sub incidența acestei „grave” acuzații, degrabă vor cădea toți funcționarii publici și cadrele de conducere, care au fost aleși sau numiți în funcție în ultimii nouă ani, indiferent de cine au fost aleși, numiți, de meritele și gradul profesionalismului fiecăruia". 

Ana Codreanu mai scrie că alianța se inspiră de la comuniști și se conduce de următoarele principii: "Ai lucrat pe timpurile lui Plahotniuc? – afară!!! A săvîrșit persoana în cauză vreo crimă sau altă acțiune ilicită – n-are treabă – afară și gata! Foarte democratic și legal, nu-i așa? Patima aceasta a distrugerii fără sens a fost moștenită de la comuniști".

Codreanu este de părere că prin intermediul acestor "grave învinuiri", cei din ACUM-PSRM nu vor nimic altceva decât: "să-și pună la posturi și-n funcții pe oamenii săi".

Codreanu crede că numirea în funcții cinstit și democratic "e cam problematic și durează, iar ei, ca niște adevărați proletari, vor ACUM și aici".

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu