Primul turneu de tenis din 2012, organizat în numele lui Gheorghe Nedbaliuc, şi-a desemnat învingătorii

Embed:

Primul turneu de tenis din 2012, organizat în numele primului campion al Moldovei "Gheorghe Nedbaliuc", şi-a desemnat învingătorii. Peste 30 de sportivi au fost premiaţi cu medalii, diplome şi bani. Câştigătorii turneului la seniori au devenit favoriţii, Iulia Helbet, la fete, şi Alexandru Cozbinov, la băieţi.

În timp ce unii dintre cei mai buni tenismeni moldoveni evoluează pe corturile de la Melbourne, la Australian Open, în Moldova s-a încheiat primul turneu de tenis din acest an.

Alexandru Cozbinov a câştigat pentru al doilea an consecutiv competiţia de seniori la masculin. La feminin, a triumfat Iulia Helbet. "Eu nici nu aveam dubii că voi câştiga turneul, chiar şi după ce am jucat mai slab în unele momente ale meciului", a declarat tenismena.

Peste 30 de sportivi, la cele opt categorii de vârstă, au fost premiaţi de Federaţia de Tenis cu medalii şi diplome. Învingătorii au primit câte 1500 de lei. Fondul de premiere a competiţiei a fost de 20 mii de lei.

"Am fost şi eu vreo 30 de ani în urmă preşedintele federaţiei, dar atunci nu aveam atâtea posibilităţi. Pe atunci nu ne dădeau loc în oraş ca să construim teren de tenis", a declarat Gheorghe Nedbaliuc.

Turneul "Gheorghe Nedbaliuc", la care au participat peste o sută de tenismeni, a fost primul din cele 6 turnee naţionale care vor fi organizate în 2012.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu